Sunday, 10 March 2013

Hilangkan Sakit Sendi Dengan Advance Joint Health Tablet dan Omegaguard

Sejak bertugas di luar kawasan ni ehh luar kawasan ker? mcm balik kampung pulak bukannya luar kawasan. Ye lah kena bertugas di negeri tanah tumpah darahku (hahahah) di kelate jer hikhikhik. Ok berbalik pasal kerja di kelantan nih. Terpegun jugak saya dengan warga emas di sini yang sudah berumur tetapi masih lagi bertungkus lumus mengerjakan ladang tanaman masing-masing.
Setiap kali pergi visit akan kedengaran "mokcik/pokcik sakit lutut ni,tok leh lah nok menanam banyak" di translate "makcik/pakcik sakit lutut, tak boleh nak menanam banyak". Apa yang membuat kan saya kagum adalah mereka ni walaupun sakit lutut tetapi tetap turun mengusahakan tanaman masing-masing.

Sebut pasal sakit lutut, saya pun pernah mengalaminya. huhuhu sebabnya lutut terlanggar bucu meja kaca huhuhu. berbulan-bulan juga saya mengalami sakit lutut terutamanya bila bangun pagi. Kesakitan mungkin juga sebab lepas jer pantang 60 hari, 1 day masuk kerja saya dah pakai highheel..Wahhhh, sebab ada event melibatkan timbalan menteri pengajian tinggi punya pasal kena pakai formal..dan saya tak der stok kasut flat , hanya highheel dlam almari so tibai ajelah.....Testimoni diri sendiri sejak mengamalkan Advance Joint Health Tablet (AJHT) Shaklee dengan Omega Guard Shaklee heheheh. Dalam masa 5 hari kesakitan berkurangan. Dan sekarang ni saya dah 1 bulan mengamalkan AJHT.

Untuk adik ipar yang sikunya dislocation tu pun saya minta dia amalkan AJHT,Omega dan ostemetrik...Nak tahu berkesan ke idok..tungguuuu next update heheheh

Seronok bila dapat berkongsi cerita benar setelah diri sendiri mengamalkan vitamin2 ni semua...



Hubungi saya Nur Masliza Muda melalui sms/whatapps 012-2965214 
Email  lia_kirana16@yahoo.com...

** *produk ini tidak bertujuan merawat atau menyembuhkan penyakit. sila dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.

Testimoni pengguna kolagen shaklee

Wah,wah,wah...lamanya tak di update blog ini kan. Huhuhuu...buzy at field..wah gituwwwwww...Actually mmg buzy menguruskan hal-hal di field ni. bermacam ragam dan karenah manusia terpaksa dihadapi.
Harini saya menerima fedback yang sangat bagus daripada kastemer saya yang baru seminggu mencuba kollagen shaklee. Pepagi lagi dapat sms
"Salam Kak Mas, terima kasih perkenalkan saya dengan kolegen shaklee tu. Kawan-kawan saya ckp kulit muka bertambah berseri-seri" ,...

terharu akak pepagi dapat sms cenggini dik. Tapi tak dapat lah nak di kongsi testimoni ini kerana tuan empunya badan tersangatlah pemalu dan penyegan orangnya. Hehehehe

Ok nanti akan saya updatekan lagi tentang kebaikan menggunakan kolagen shaklee ini.


Hubungi saya Masliza melalui sms/whatapps 012-2965214 or lia_kirana16@yahoo.com...

** *produk ini tidak bertujuan merawat atau menyembuhkan penyakit. sila dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...