Showing posts with label Coaching. Show all posts
Showing posts with label Coaching. Show all posts

Saturday, 15 June 2013

Sesi coaching about shaklee with LiSA and PAF

Alhamdulillah hari ni diberikan kesempatan hadir ke sesi coaching LiSA group with PAF leader Si Puteri Rohayu hehehe. 

Mmg berbeza bila dpt berkumpul bersama kwn2 yg nak berbizness ni. And the best part is semua yg hadir tu adalah ibu-ibu muda yg berkerjaya. Bukan calang2 orang ok, ada pensyarah, consultatant, akauntant dll... Persoalannya kenapa mereka semua masih nak berbizness walaupun dah ada karier masing2? Jawapannya kerana mereka ni nampak peluang menjana income dan masa depan yg cerah dgn Shaklee.

Nyah aka Puteri aku sgt setuju dgn kamu bila kamu ckp make sure kita tepis all the hurdles yang menghalang laluan kita utk move on...
  Walaupun anak anak buah saya seorang pun tak dpt attend sessi coaching tadi tapi saya nekad nak share ilmu yg diturunkan dgn mereka. Mmg lah tak ada jalan singkat utk berjaya...

Prinsipnya mudah, anda buat anda yg dpt manfaat tu semua.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...