Showing posts with label GLA. Show all posts
Showing posts with label GLA. Show all posts

Friday, 21 June 2013

Kesihatan Dan Kecantikan Wanita dengan SHAKLEE

Banyak dah orang tahu tentang kebaikan ESP shaklee yang terbukti bagus untuk memberikan kulit yg halus, mulus dan berseri-seri. Apatah lagi jika protein ESP ini digabungkan dengan pengambilan GLA atau Vitamin E. 
ESP mengandungi 22 jenis asid amino yg seswai utk semua peringkat umur dan seswai utk lelaki dan perempuan. GLA (gama linolenik asid) bergungsi utk menstabilkan hormon dlm badan. Bagi perempuan yg berhadapan dgn masalah jerawat dan senggugut. Dan kelebihan GLA juga ia mengandungi vitamin E yang asli. Ia juga boleh mengawal darah tinggi, kencing manis serta menguatkan sistem imune badan kita.

Sebab itulah mereka yg mengamalkan pengambilan ESP+GLA ni akan mendapati perubahan positif pada kulit wajah mereka. Perempuan mana yg tanak cantik kan!

So siapa yg nk merasa cantik dan sihat boleh sms 012 2965214(masliza) atau melawat fb saya Nur Masliza Muda


 

Wednesday, 30 January 2013

Kulit muka cantik dengan produk shaklee :-) :-)

Assalamualaikum

Kali ni akak nak cite pasal kulit muka cantik, gebus, flawless, glowing. Al kisahnya tadik akak pergi membeli stok shaklee yang diorder customer dan kengkawan..Berkenal dengan kawan baru juga member shaklee namanya CTZ (kerja mercy you)...hehehehe.

Akak queue belakang puan ctz ni, letak borang order sambil sembang-sembang, biasalahkan dah namanya pon perempuan hehehe. Then tiba time nak amek barang yang dibeli...antara barangan yang akak beli

***Energy Soy Protein
***Lechitin
***Alfalfa
***GLA
***Advance Join Health Tablet

Sementara nak nunggu nak ambek barang sambung nyembang ngan ctz nih lagik. Ok dah siap amek barang , akak pon pusing belakang. Tup-tup ctz cakap...

"Mas u elok kalau jual kosmetik"
"Hah"akak mcm terbelur kejap
"Taklah kulit muka u cantik, tak de jerawat batu, kalau jual kosmetik mesti laku"
"Hahaha, cantik lah sangat kulit i nih" (padahal dalam hati akak berbunga-bunga)


Exceli, kulit akak ni bukanlah putih melepak,gebus mcm retiss...cuma alhamdulillah takder jerawat batu,parut hitam pun takder. Rahsianya....

Akak amalkan makan alfalfa, tambah dengan minum ESP, ambil GLA complex (utk glowing kulit muka) sablum tido....

So kengkawan yang ada extra duit tu leh lah cuba shaklee collagen powder utk mencantikkan lagi kulit muka...

***Berminat???? Sila hubungi saya Masliza 012-2965214...Harga pastinya saya berikan yang istimewa untuk anda semua.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...