Showing posts with label Local Convention. Show all posts
Showing posts with label Local Convention. Show all posts

Wednesday, 18 June 2014

2013/14 Shaklee National Conference-part 1

7-9 June 2014 telah berlangsungnya National Conference di Sunway Pyramid Convention Center (SPCC). Alhamdulillah tahun ini Mak Jemah dapat hadir dan layak menginap di 5 stars hotel yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee. Diulang sekali lagi ditaja oleh Shaklee 100% ok. Hehehe. 

Shaklee National Conrerence 2013/14 at Sunway Pyramid Convention Center

Seakan membalas dendam pada NC 2012/13 bila last menet Mak Jemah tak boleh hadir disebabkan tuntutan kerja, tahun ni puas hati nyahhhh stage 2 kali - car bonus achiever dan superstar award. Dan layak juga dapat tajaan penginapan percuma setelah layak dengan points yang dikumpulkan sepanjang cycle 13/14. 
Best Moment masa Shaklee National Conference 2013/14
Haa kat atas tu Mak Jemah kongsikan beberapa pic mak jemah yang vogue the vast tu khennn. Hahahaha. Mak Jemah bukan dapat naik stage sorang-sorang tau, tapi siap bawak seorang anak business naik stage sama-sama. Ya Allah syukur tak sia-sia usaha Mak Jemah. Tak tahu macam mana nak gambarkan perasaan Mak Jemah bila tengok anak business naik stage tu...Sebak, pilu, happy semua ada nyah oiiii. Tak sangka mak jemah ni muka ganas hati ada taman-taman yer hahaha.
Nik Adewati -anak business Mak Jemah yang naik pentas NC 2013/14


Kengkawan, kekakak, kekadik yang sama-sama naik pentas NC 2013/14 dengan Mak Jemah


Hah rugi wooo boyfried Mak Jemah tinggal kan mak jemah, tgk mak jemah sekarang melatoppp duit berkepok-kepok kau. Award dah ada, konci keta besau pun dah ada khennn. Nyesal tak x-bopren??? Oii mak jemah kamu mana ada x bopren. Satu-satunya bopren kamu kan dah menjadi suamimu....Hahaha...Ya Allah, apa laa mak jemah merapek meraban ni kan hahaha. Sebenarnya Mak Jemah happy sebab dapat bimbingan daripada mentor henat dan mak jemah dapat hasil yang lebat. Kegembiraan berbusiness shaklee mak jemah dapat berkenalan dengan ramai lagi hamba2 Allah yang hebat dan menambahkan juga ilmu agama mak jemah yang tidak seberapa ini.  
Shaklee National Conference 2013/2014

Saat paling membuatkan mak jemah berdiri bulu roma ialah ketika tgk mak bisness dan nanny business naik pentas. Satu demi satu mtk naik pentas. Berdiri bulu roma sebab mak jemah diam-diam berjanji next year punya NC mak jemah akan lalu red carpet sempena MASTER PARADE. Ikhlas cakap masa tgk master berarak tu mcm nak nanggesss...

Tak sangka dengan Shaklee mak jemah sudah melalui banyak perubahan. Financial dan carreer mak jemah berubah. Alhamdulillah. Agak-agak kalau arwah abah masih hidup dia suka tak ekk tgk mak jemah semakin berjaya??!?

With Mr Roger Barnet, tuan punya company Shaklee dan Burberry
(Awat pic Mak Jemah nampak gemox benau tuh hahahah)


Saje tempek pic dgn Roger Barnett supaya korang jeless hahaha. Ok sambung part seterusnya lah pulak lepas ni hahaha



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...