Showing posts with label Lupa. Show all posts
Showing posts with label Lupa. Show all posts

Wednesday, 25 June 2014

Atasi Masalah Mudah Lupa dan Nyanyuk dengan Omega Guard Shaklee

Haish tiba-tiba teringat lah pulak kisah lama. Ini gara-gara pic yang di designkan oleh kawan Mak Jemah ni.
    Income like a manager with Shaklee

Memang tak hingin pun mak jemah nak ingatkan sejarah silam tu, tapi apakan daya omegaguatd Shaklee memang membantu mak jemah untuk tidak mudah lupa atau tak mudah jadi nyanyuk. Tentu anda semua terpinga-pinga apakah kena mengena omegaguard dgn penyakit cepat lupa atai nyanyuk ni kan. Ok disebabkan omega guard Shaklee (minyak ikan) ni mengandungi omega 3 iaitu asid lemak penting yang mengandungi EPA dan DHA yang sangat penting untuk perkembangan memori dan menajamkan minda. Haaa kandungan EPA dan DHA ni lah yang bila mak jemah makan omega guard Shaklee tu menjadikan mak jemah tak mudah menjadi pelupa. 

Kenapa mak jemah suka kan omegaguard atau minyak ikan Shaklee ni. Of course lah sebab mak jemah ni tokey shaklee (bukan mak jemah declare tau tapi kengkawan yg ckp) tetapi sebab lain ialah kerana ia adalah satu-satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.



Haa nampak tak banyak benefit omegaguard ni sebenarnya...Ni adalah poster Mak Jemah yang ke 5 menggunakan power point. Hahaha. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...