Showing posts with label NC2013/2014. Show all posts
Showing posts with label NC2013/2014. Show all posts

Wednesday, 18 June 2014

Early Birthday Celebration by Shaklee sempena 2013/2014 National Conference - part 2

Alhamdulillah tahun ni meningkat lagi umur Mak Jemah. Semakin meningkat umur 'anak muda' ni kan hahahahah. Mak Jemah tak kisah pun tau setiap tahun usia meningkat kerana ada 2 sebab utama :
1. Mak Jemah akan sentiasa di panggil 'anak muda' ---Udah nama abah ku MUDA hehehe
2. Produk Shaklee yang Mak Jemah consume memang menjadikan Mak Jemah flawless gitu. Allah sila lah muntah hijau yer hahahahah.

Kehkehkeh....Pada 8 Jun yang lalu sebenarnya birthday Mak Jemah sudah pun di raikan oleh pihak Shaklee semasa berlangsungnya National Conference 2013/2014. Dinner ditaja oleh Shaklee untuk peserta yang layak dapat Local Trip yang sebelum ni berlangsung lain date dengan NC, tapi this year buat sekali lah pulak utk NC dan Local Trip. Malam tuh dinner kat Beach Surface di Sunway Lagoon. Tema pulak hambekkk kau Beach Partayyyyy. Kehkehkeh..... Beach party lah sangat khennnnnnn. 


Actually tatau pun nak dapat surprised daripada Shaklee. Maklum lah first time Mak Jemah ikut Local Trip dan first time dapat jadik peserta NC sekaligus. Alhamdulillah...Hasil kerja keras dengan Shaklee. Syukur Ya Allah. Dalam dok asyik dinner, dengan adik beradik Shaklee dan anak beranak shaklee under PAF, tetiba beberpa nama dipanggil...dan Nur Masliza Bt Muda di announce oleh MC Heyyyyy itu nama Mak Jemah hokkey.  Paling best bila nama di panggil beramai-ramai dan siapa yang namanya di announce oleh MC  malam tu sila lah ke depan. Hambekkk kauuuuu, Mak Jemah pun terkedek-kedek lah dengan skirt glitter tu pi keluar dok depan pentas. Memasing yang keluar tu tak tahu pun punca nama di panggil. Memang tak terfikir sangat tau hahahaha. lepas tu MC pun berceloteh-celoteh bla bla bla barulah kami diberitahu bahawa ada satu celebration untuk meraikan JUNE BABIES....Allah, june babies lah sangat kan hahahaha. Pehtu, jemput semua naik atas pentas, ada chocolate cake besor gedabak serta cup cakes untuk sorang satu...Ramai gak laa June Babies tuuu hahahaha. Then lepas tu satu mamat ompoteh daripada Shaklee US pun naik pentas gakkk, owhh namanya Mr. Bradford Richardson   " I am june babies too..." sambil tersengeh-sengeh duduk kat tepi Mak Jemah. huhuu...wahhh kamu gatai naaa mat salleh... Mat Salleh tu nama moyang Mak Jemah jugak hahahahaha. 

Chocolate cake yang ditaja oleh Shaklee untuk June Babies katanya 
Teruja dapat Cup Cake dan selepas acara memotong kek gergasi oleh Shaklee

Selepas tu masa nak potong kek mamat ompoteh Richardson ni buleh lak selamber giler pegang bahu mak jemah...Wahhh ini kalaulah my inche hubby tahu mau dia makan hati hahahahaha. Geram gak tapi memikiorkan berlapikkan tudung floral Aji Juma dan kemeja Zara yg mak jemah pakai tu , mak jemah ok kan ajelah....

Mr Bradford Richardson pon June Babies tau...

Mak Jemah bersama roomate untuk Local Trip Shaklee

Birthday Mak Jemah sebenarnya 16 June hehehe. Tapikan dah rezeki Shaklee nak celebrate awal kita terima ajelah. Tak baik tau menolak rejeki. Terasa diri sangat di hargai oleh Shaklee ewahhh bukan main lagi kau Mak Jemah kannnnn...Apa pun penghargaan oleh Shaklee ni tidak akan berakhir di sini saja ...pasti akan lebih banyak lagi tahun hadapan. Doakan Mak Jemah akan success dan berjaya dengan Shaklee.




Thanks Shaklee, you make my dreams come true...Anyone Can Be A Millionaire with Shaklee....Call me and I guide you how.....


Love
Nur Masliza




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...